Rózsadomb Center Bevásárlóközpont

A Rózsadomb Center a város legszebb részén várja a vásárlóit.
Számos márkás ruházati, divatáru üzlettel és szaküzletek sorával gondoskodnak arról, hogy mindent megvásárolhassunk egy helyen.
A Rózsadomb Center a vásárlás mellett szórakozási lehetőségeket is fel tud sorakoztatni. Így az éttermek és kávézók mellett adott a sportolási lehetőség és jógával vagy masszázzsal a teljes testi felüdülés.

Squash klub, fitnesz stúdió, aerobic terem, jóga, masszázs, szépségstúdió, homeopátia és fogászati klinika teszi lehetővé a szépülést.
A napi bevásárlásban a SPAR Szupermarket lehet a segítségünkre.

Szolgáltatások
Gumi szerelő műhely, Kézi autómosó-kozmetika, MisterMinit, Ametiszt Ruhatisztító szalon, Kodak Expressz, Valuta váltó, Metropolisz Ingatlan Iroda, Gyógyszertár, Posta, OTP Bank, Generali Biztosító

A Rózsadomb Centerben már a parkolás első 2 órája ingyenes!

A PROFORM Ingatlanbefektetési Zrt. 1989. évi megalapítása óta több mint 400.000 m² megépített ingatlanterülettel a Magyarországi ingatlanpiac jelentős szereplőjévé vált, melyet a változatos és számottevő ingatlan portfólió valamint jó nevű, igényes bérlői összetétel is jelez.Ügyfeleink számára a belsőépítészeti tervezés , átalakítási munka kivitelezés és a kulcsrakészen történő átadását kínáljuk.

Hosszú távú, és szoros partnerkapcsolatokra törekszünk partnereinkkel és bérlőinkkel, elvünk egy kézben megtartani a tervezést, kivitelezését, értékesítést valamint az üzemeltetést, amivel célunk, a magas szintű elvárásoknak mind szakmailag mind műszakilag a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk.

Fő tevékenységünk közé tartozik irodaházak, hotel projektek, lakó és kereskedelmi ingatlanok építése, fejlesztése, forgalmazása és üzemeltetése.
A fővárosban napjainkig átadott számos irodaház, park inn by Radisson ★★★★ Hotel és lakó ingatlanok mellett további projektjeink vannak folyamatban, illetve szerepelnek rövid távú terveink között.

Rózsadomb Center

1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Levélcím: 1282 Budapest, pf.20.
+361 345 8400
info@rozsadombcenter.hu